Wie zijn wij? En wat doen wij?

Groot assortiment aan losse thee
Groot assortiment aan losse thee

Kopje Genieten is een familiebedrijf dat gerund wordt door eigenaresse Christine Rietveld. 

Sinds 1 januari 2022 zijn wij overgegaan naar een nieuwe locatie in Sellingen. Een mooi pand van Staatsbosbeheer, aan de rand van het bos, waar diverse wandelen starten. Teven kunt u deze locatie gebruiken voor vergaderingen voor diverse bedrijven of gemeentes. Een nieuw avontuur na 5 jaar in het mooie Wedde te hebben gewerkt, gelukkig blijven we er nog wel wonen.

Sinds oktober 2022 is mijn man Wouter Kemeling ook volledig werkzaam in het bedrijf. Hij zorgt voor het buiten terrein, alle kleine huishoudelijke klusjes, maar u zult hem ook wel in de bediening tegen komen. Verder zijn er nog een paar kleine handjes die willen helpen voor zover zij kan, dat is onze dochter Eva Kemeling, zij is nog niet oud genoeg om echt te mogen helpen. Maar u zult haar vast wel eens in de zaak zien spelen.

Verder hebben we een mooi team opgebouw met hele gezellig dames in diverse leeftijden. Deze dames zullen u bestelling opnemen, bereiden en uitserveren. Mocht u vragen hebben over onze menukaart, taartjes dan kunt u ook bij hun terecht.

 

Sinds november 2016 zijn wij in het mooie Wedde komen wonen, waar wij op zoek waren naar rust, ruimte, natuur en het dorpsgevoel. Vanaf maart 2017 is Kopje Genieten geopend waar wij een breed aanbod hebben, zoals koffie met gebak, lunch, brunch, high tea en huiskamerdiner. Alles wat wij maken is huisgemaakt zonder kunstmatige kleur- en smaakstoffen, tevens bereiden wij alles vers.

Het assortiment gebak bestaat uit bijvoorbeeld  diverse soorten taarten met appel, cheesecake, kwarktaarten, chocoladetaarten en nog veel meer, alles is zelfgebakken. Deze lekkernijen wisselen per dag  en met het seizoen, zodat terugkerende gasten steeds iets nieuws kunnen proberen. Bij dat lekkers is er keuze uit verschillende koffiebereidingen, losse thee en biologische limonade. 

Ook hebben wij een lunchkaart met hierop allerlei huisgemaakte producten. Zoals zelfgemaakte tonijnsalade, uitsmijter, tosti of een soepje. Voor het actuele aanbod kunt u kijken op het krijtbord of op de menukaart.

 

 

   

Wil je nog meer van ons genieten; volg ons dan via onderstaand

Kopje Genieten 

Bezoekadres:
Dennenweg 1a
9551 VJ Sellingen 
06-10635673
Kvk- nummer: 67562914
BTW nummer: NL001565583B46
 
Postadres:
Lageweg 29
9698 BJ Wedde 
 
Openingstijden
 April tot eind oktober:
Woensdag t/m zondag 10.00 tot 17.00
November tot eind maart:
Donderdag t/m zondag 10.00 tot 17.00
Voor wijzigingen qua openingstijden zie tabblad contact.
Bij annulering binnen 24 uur zijn er kosten aan verbonden.
 
VOOR GROEPEN  VANAF 10 PERSONEN OOK EXTRA OPEN IN OVERLEG!!!
 

U bent van harte welkom!