Wie zijn wij? En wat doen wij?

Groot assortiment aan losse thee
Groot assortiment aan losse thee

Kopje Genieten is een familiebedrijf dat gerund wordt door eigenaresse Christine Rietveld. 

Ik word aangevuld door mijn partner Wouter Kemeling die helpt waar nodig. Verder zijn er nog een paar kleine handjes die willen helpen voor zover zij kan, dat is onze dochter Eva Kemeling.

Het assortiment gebak zoals bijvoorbeeld  appeltaart, cheesecake, brownies en koffiebroodjes is zelfgebakken. Deze lekkernijen wisselen per dag zodat terugkerende gasten steeds iets nieuws kunnen proberen. Bij dat lekkers is er keuze uit verschillende koffiebereidingen, losse thee en limonade. 

Per week hebben wij een kleine lunchkaart met hierop allerlei huisgemaakte producten. Zoals desembrood met zelfgemaakte tonijnsalade, uitsmijter, tosti of een soepje. Voor het actuele aanbod kunt u kijken op het krijtbord achter de bar.

Tevens bieden wij 2 soorten High tea aan,  de reguliere High tea, dit is een torentje met zoete en hartige hapjes met onbeperkt koffie en thee. Of een High tea de Luxe, hier heeft u extra zoete en hartige hapjes met luxere producten, maar ook keuze uit theebloemen ipv losse thee. (beide op reservering vanaf 2 personen) 

 

   

Eigenaresse Christine Rietveld
Eigenaresse Christine Rietveld

Wil je nog meer van ons genieten; volg ons dan via onderstaand

Kopje Genieten 

Lageweg 29
9698 BJ  
Wedde
06-10635673
Kvk- nummer: 67562914
BTW nummer: NL126304701B02
 
Openingstijden
1 April tot eind oktober:
Woensdag t/m zondag 10.00 tot 17.00
November tot eind maart:
Vrijdag t/m zondag 10.00 tot 17.00
 

 
VOOR GROEPEN  VANAF 6 PERSONEN OOK EXTRA OPEN 
IN OVERLEG!!!

U bent van harte welkom!