Wisselende kunstenaars in de galerie

Bij Galerie Kopje Genieten is er elke 2 a 3 maanden een nieuwe expositie te bewonderen. Wij werken met kunstenaars uit de provincie Groningen. Hieronder is terug te vinden wanneer u welke kunstenaar kunt verwachten.

Bent u zelf kunstenaar en wilt u graag bij ons exposeren, neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Vanaf woensdag 10 januari is het realistische werk van Magna Postma te zien bij Kopje Genieten. 

Dit werk van Magna straalt een rust en stilte uit, wat ook het basis is van haar schilderijen. Magna maakt eerst meerdere tekeningen met houtskool of potlood voordat zijn haar schilderijen met dunnen laagjes olieverf afmaakt. Hierbij besteed ze veel aandacht aan licht en de rust die haar werken uitstralen. Magna Postma komt uit Vlagtwedde en is afgestudeerd aan de Klassieke Academie voor schilderkunst in Groningen.

Deze expositie is te bekijken van 10 januari tot 28 maart 2018.

Voor meer informatie over haar werken kunt u kijken op www.magnapostma.nl

Haar atelier is op afspraak te bezichtigen.

 

Tijdens de expositie van 10 januari  tot 28 maart zijn er kleine schilderijtjes en grafiek aanwezig in de vitrine, gemaakt door Erna Simis. In haar grafisch werk maakt ze gebruik van meerdere technieken tegelijk, zo combineert ze haar etsen o.a. met collage, monoprint en droge naald, waardoor eenmalige werkjes ontstaan. Haar schilderijen zijn opgebouwd uit verschillende lagen waarbij ze gebruik maakt van meerdere materialen, zoals acrylverf en ecoline. Het abstract expressieve werk laat  verschillende texturen zien en straalt beweging uit. Erna Simis is woonachtig in Ter Apel. Voor meer informatie kunt u kijken op www.ernasimis.nl.

 

Wil je nog meer van ons genieten; volg ons dan via onderstaand

Kopje Genieten 

Lageweg 29
9698 BJ  
Wedde
06-10635673
Kvk- nummer: 67562914
BTW nummer: NL126304701B02
 
Openingstijden
1 April tot eind oktober:
Woensdag t/m zondag 10.00 tot 17.00
November tot eind maart:
Vrijdag t/m zondag 10.00 tot 17.00
 

 
VOOR GROEPEN  VANAF 6 PERSONEN OOK EXTRA OPEN 
IN OVERLEG!!!

U bent van harte welkom!