Wisselende kunstenaars in de galerie

Bij Galerie Kopje Genieten is er elke 2 a 3 maanden een nieuwe expositie te bewonderen. Wij werken met kunstenaars uit de provincie Groningen. Hieronder is terug te vinden wanneer u welke kunstenaar kunt verwachten.

Bent u zelf kunstenaar en wilt u graag bij ons exposeren, neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Vanaf 29 maart tot 3 juni exposeert Marloes Buigel Boering met haar schilderijen bij Kopje Genieten. de expositie zal bestaan uit voornamelijk muzikale artiesten zoals, De Rolling Stones, David Bowie en BB King. Marloes is woonachtig in Drieborg waar ze haar eigen atelier heeft aan huis. Ze heeft niet een bepaalde stijl, maar haar werk is nog het best te kenmerken in een impressionistische/ realistische wijze. Haar werken zijn divers van landschappen, model, dieren en portretten. Haar inspiratie haalt zij vooral uit wat je ziet en voelt, dit kan zijn een emotie van mens of dier of de kracht van het Groningse landschap.

Voor meer informatie kunt u kijken op www.marloesbuigelboering.nl

 

 

 Vanaf 28 maart tot 3 juni zijn de sierraden van Marije Goudwicht te zien. Zij is ambachtelijk edelsmid van beroep, haar eigen atelier is in Oudeschans, voorheen zat deze in Vriescheloo. Naast het maken van diverse sierraden voert ze ook reparaties uit en maakt zij werk in opdracht. De opdrachten worden gemaakt van nieuw materiaal maar ook regelmatig van oud goud of zilver. Van de verbinden van 2 ringen uit een erfstuk bijvoorbeeld, een sieraad gemaakt vanuit emotie.

Voor meer informatie kunt u kijken op www.goudwicht.nl of bezoek haar atelier op woensdag, zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.00 of op afspraak.

 

Wil je nog meer van ons genieten; volg ons dan via onderstaand

Kopje Genieten 

Lageweg 29
9698 BJ  
Wedde
06-10635673
Kvk- nummer: 67562914
BTW nummer: NL126304701B02
 
Openingstijden
1 April tot eind oktober:
Woensdag t/m zondag 10.00 tot 17.00
November tot eind maart:
Vrijdag t/m zondag 10.00 tot 17.00
 
LET OP: VAN 14 MEI T/M 18 MEI ZIJN WIJ GESLOTEN. Vanaf zaterdag 19 mei staan wij weer voor u klaar, ook op maandag 2de pinksterdag.
 
VOOR GROEPEN  VANAF 6 PERSONEN OOK EXTRA OPEN 
IN OVERLEG!!!

U bent van harte welkom!