Wat is een huiskamerdiner?

Een huiskamerdiner bij Kopje Genieten vindt binnen plaats in de schenkerij of bij mooi weer in de boomgaard aan een lange gezellige tafel.

Omdat het diner op inschrijving gaat kunnen er voor u ook onbekende mensen aan tafel zitten. Dit maakt een huiskamerdiner juist zo leuk. Hierdoor heeft u aan het einde van de avond nieuwe vrienden gemaakt. Het concept is dus toegankelijk voor iedereen die een heerlijke avondje wil eten en genieten voor een toegankelijk prijsje.

 

Gasten tijdens huiskamerdiner
Gasten tijdens huiskamerdiner

U krijgt een 3 gangendiner voor € 26,50, wat u krijgt als diner is afhankelijk van het thema. Het thema en het menu zijn onderaan deze pagina te vinden.

U kunt zich inschrijven per huiskamerdiner. (met allergieën en/of eetgewoontes wordt uiteraard rekening gehouden) Het diner wordt of per persoon geserveerd of op grote schalen zodat iedereen voor zichzelf kan pakken. Dit past goed bij de losse sfeer die wij neer proberen te zetten, net alsof u bij iemand thuis eet in de huiskamer.

De thema`s kunnen variëren van Italiaans, Spaans, Frans, Nederlands, Engels tot Mexicaans. Wij doen natuurlijk ook verzoek thema`s. 


Voor het  huiskamerdiner is iedereen welkom, er is plaats voor maximaal 16 personen. Het vindt plaats op de laatste zaterdagavond van de maand, inloop vanaf 18.00. We starten met serveren om 18.30 tot 23.00 uur. (Een besloten diner vanaf 6 personen is ook mogelijk op andere dagen in overleg met de gastvrouw)

Heeft u trek gekregen en wilt u gezellig een keertje aanschuiven, ga dan naar contact en vul ons formulier in.

 

(Als u binnen 48 uur afzegt zijn wij genoodzaakt om €25,- toch in rekening te brengen. Dit ivm de inkopen die wij gericht doen op het aantal gereserveerde plaatsen en dit niet de volgende dag nogmaals kunnen gebruiken. Mocht u zelf plaatsvervangers kunnen vinden of via onze reservelijst dan komen deze kosten te vervallen.)

Appel/rabarber crumble
Appel/rabarber crumble


THEMA: MAAND MAART

Italiaans

 

Voorgerecht:

Winterse minestrone soep met bruchetta 

 

Hoofdgerecht:

Orzo pasta met diverse soorten paddenstoelen en kiprolletjes met salie en pancetta

 

Nagerecht:

Vanille panna cotta met  gepocheerde rabarber

THEMA: MAAND April

Tapas

 

Het menu volgt binnenkort

Wil je nog meer van ons genieten; volg ons dan via onderstaand

Kopje Genieten 

Lageweg 29
9698 BJ  
Wedde
06-10635673
Kvk- nummer: 67562914
BTW nummer: NL126304701B02
 
Openingstijden
 April tot eind oktober:
Woensdag t/m zondag 10.00 tot 17.00
November tot eind maart:
Vrijdag t/m zondag 10.00 tot 17.00

Voor wijzigingen qua openingstijden zie tabblad contact.
 
VOOR GROEPEN  VANAF 6 PERSONEN OOK EXTRA OPEN 
IN OVERLEG!!!

U bent van harte welkom!