Wat is een huiskamerdiner?

Een huiskamerdiner bij Kopje Genieten vindt binnen plaats in de schenkerij "oude huiskamer" of bij mooi weer in de boomgaard aan een lange gezellige tafel.

Omdat het diner op inschrijving gaat kunnen er voor u ook onbekende mensen aan tafel zitten. Dit maakt een huiskamerdiner juist zo leuk. Hierdoor heeft u aan het einde van de avond hele leuke gesprekken gehad. Het concept is dus toegankelijk voor iedereen die een heerlijke avondje goed wil eten en drinken voor een toegankelijk prijsje.

 

Gasten tijdens huiskamerdiner
Gasten tijdens huiskamerdiner

U krijgt een 3 gangendiner voor € 26,50, wat u krijgt als diner is afhankelijk van het thema. Het thema en het menu zijn onderaan deze pagina te vinden.

U kunt zich inschrijven per huiskamerdiner. (met allergieën en/of eetgewoontes wordt uiteraard rekening gehouden) Het diner wordt per gang tegelijk aan iedereen uitgeserveerd. Dit past goed bij de losse sfeer die wij neerzetten.

De thema`s kunnen variëren van Italiaans, Tapas, Frans, Nederlands, vegetarisch tot Wild. Wij doen natuurlijk ook verzoek thema`s. 


Voor het  huiskamerdiner is iedereen welkom, er is plaats voor maximaal 16 personen. Het vindt plaats op de laatste zaterdagavond van de maand, inloop vanaf 18.00. We starten met serveren om 18.30 tot 22.30 uur. Over het algemeen gaan de gasten rond 21.00 uur koffie gedronken en daarna kletsen de gasten nog even na. En blijven we open zolang het gezellig blijft. (Een besloten diner vanaf 6 personen is ook mogelijk op andere dagen in overleg met de gastvrouw)

Heeft u trek gekregen en wilt u gezellig een keertje aanschuiven, ga dan naar contact en vul ons formulier in.

 

(Als u binnen 48 uur afzegt zijn wij genoodzaakt om €25,- toch in rekening te brengen. Dit ivm de inkopen die wij gericht doen op het aantal gereserveerde plaatsen en dit niet de volgende dag nogmaals kunnen gebruiken. Mocht u zelf plaatsvervangers kunnen vinden of via onze reservelijst dan komen deze kosten te vervallen.)

Appel/rabarber crumble
Appel/rabarber crumble


THEMA MAAND: SEPTEMBER

Zaterdag 28 september

 

Tapas menu

 

Menu:


Voorgerecht:

*Spaanse kazen *Spaanse worsten *gevulde eieren met tonijn *paprika/walnotendip met soldaatjes *taartje van pimiento *appel/selderij/walnoten salade


Hoofdgerecht:

*halloumi hapje *sherry garnalen *empanada met snijbiet *Spaanse tortilla *Spaanse balletjes *groentepotje met ei/chorizo *aardappels met rode/groene saus (papas arrugadas) *spinazie op Catalaanse wijze 


Nagerecht:

Crema Catalana

THEMA MAAND: OKTOBER

Zaterdag 26 oktober

 

Wild menu

 

Menu volgt binnenkort

Wil je nog meer van ons genieten; volg ons dan via onderstaand

Kopje Genieten 

Lageweg 29
9698 BJ  
Wedde
06-10635673
Kvk- nummer: 67562914
BTW nummer: NL126304701B02
 
Openingstijden
 April tot eind oktober:
Woensdag t/m zondag 10.00 tot 17.00
November tot eind maart:
Vrijdag t/m zondag 10.00 tot 17.00
Voor wijzigingen qua openingstijden zie tabblad contact.
 
VOOR GROEPEN  VANAF 6 PERSONEN OOK EXTRA OPEN 
IN OVERLEG!!!

U bent van harte welkom!